Serviciu clienți
+40 31 630 8768
(Lu-Jo, 9-17)
info@bontis.ro
Pentru această achiziție, obțineți
TRANSPORT GRATUIT

Sfaturi 16. 2. 2018

Lucrează confortabil: cum să alegi haine de lucru potrivite

Deși munca ta e grea și solicitantă, asta nu înseamnă că nu ai dreptul să te simți confortabil la serviciu. Învață cum să îți ajuși munca cu îmbrăcăminte funcțională și potrivită - acest articol îți va ușura alegerea hainelor de lucru.


  1. Lucrați confortabil sau cum să alegeți șalopeta de lucru potrivităMediul de lucru
  2. Material
  3. Tipuri de salopete
  4. Mărime
  5. Producător Ardon
  6. Producător Canis
  7. Producător Cerva

Atunci când alegi haine de lucru, e bine să iei în considerare factori precum:

Mediul

Un criteriu important pentru alegerea hainelor de lucru este mediul în care le veți purta. Dacă petreceți majoritatea timpului în interior, cu siguranță o să vă prindă bine unele dintre șalopetele noastre clasice potrivite pentru purtarea de zi cu zi. Oricui i se poate întămpla, mai ales vara, că se va confrunta cu căldura insuportabilă în atelier. Vă recomandăm să încercați pantalonii scurți de lucru pentru a evita suflecarea veșnică a pantalonilor. O altă categorie reprezintă hainele de lucru pentru sudori și fierari.

Dimpotrivă, în lunile de iarnă sau într-un mediu de lucru răcoros permanent, alegeți-vă de la noi hainele de lucru termoizolante. Pentru a vă încălzi parțial spatele pot fi, suficiente vestele.

Materialul

Salopetele sunt realizate în majoritatea cazurilor din materiale mixte, unde poliesterul și bumbacul se găsesc în proporți diferite, din bumbac pur sau dintr-o combinatie de materiale moderne. Adesa conțin și amestec de elastan, care permite libertatea de mișcare în orice muncă. Uitați-vă peste haine de lucru flexibile sau haine de lucru din bumbac 100%.

Tipuri de haine

În funcție de caracter practic sau doar din motive de confort pur, poți alege între pantaloni până în talie, compleuri, combinezoane sau șalopete cu bretele – de calitate și solide:

Pantaloni de lucru în talie R8ED Salopetă de lucru cu pieptar VISION Set salopetă de bărbați JARDA Combinezon de lucru CXS LUXY ROBERT
Pantaloni de lucru în talie Cu bretele Seturi Combinezon

 

Mărimea corectă

La fiecare dintre hainele noastre de lucru veți găsi un tabel de mărimi orientativ. Cu toate acestea, ar trebui să vă măsurați cu atenție înainte de a vă alege mărimea potrivită. De asemenea, în tabelul dat veți știi exact în ce cazuri veți avea nevoie să aflați lungime sau lățime.

Mai presus de orice, să fie confortabile

Dacă trebuie să fiți la serviciu în genunchi des sau mai mult timp, unul dintre cei mai importanți factori atunci când îl alegeți poate fi posibilitatea de a introduce genunchiere. În acest caz, vă recomandăm să alegeți din colecții VISION, 4TECH, R8EDNEON, 4XSTRETCH, URBAN+, ARDON SUMMER, SIRIUS, ORION, STRETCHNAOS, EMERTONDAYBORO, CREMORNE, HANS și STANMORE.

Colecție șalopete

Producător: ARDON

Compania ARDON SAFETY s.r.o. este un producător de îmbrăcăminte de lucru și de echipamentelor de protecție pentru lucru. Produsele marca ARDON® sunt de înaltă calitate, confortabile, funcționale, moderne și la prețuri rezonabile. Sunt luate în considerare cerințele legii privind sănătatea, confortul și securitatea la locul de muncă, dar nici designul nu este neglijat. De asemenea, sunt utilizate pentru producție materiale și tehnologii moderne de top. Datorită acestor produse, vă puteți simți în siguranță și confortabil în același timp la locul de muncă. Oferta acestui producator include nu doar haine de lucru, ci și pentru timpul liber.

COOL TREND

Colecție de îmbrăcăminte tradițională care combină calitatea materialului din 100% bumbac, confort și designul interesant. Bumbacul este un material natural și se remarcă prin rezistență, absorbție și confort la purtare. În această colecție puteți găsi cusături duble în culori contrastante, detalii reflectorizante pentru siguranță maximă, liniile buzunarelor rotunjite, secțiuni duble pentru genunchi și buzunare multifuncționale pentru scule. Sunt realizate în multe combinații de culori cu o culoare complementară contrastantă. Această colecție include și șalopete pentru femei și copii, veste, pantaloni scurți și colecția de iarnă termoizolată.

Pantaloni de lucru în talie COOL TREND Pantaloni de lucru cu pieptar COOL TREND Bluză de lucru COOL TREND Pantaloni scurți de lucru COOL TREND Vestă de lucru COOL TREND
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți Veste
VISION

Această colecție are un stil sportiv distinctiv, cu linii verticale. Conține multe detalii tehnice, precum posibilitatea de reglare lățimea mânecii bluzei sau aerisirea spatelui. Pantalonii au talia înaltă pe partea din spate cu inserții elastice lateral, cusături au formă anatomică, posibilitatea de a introduce întărituri în zona genunchilor sau buzunare stratificate. Bluza și pantalonii împreună creează un set frumos. Din această colecție vă puteți cumpăra deasemenea pantaloni scurți de vară și veste.

Pantaloni de lucru în talie VISION Salopetă de lucru cu pieptar VISION Bluză de lucru VISION Pantaloni scurți de lucru VISION Vestă de lucru VISION
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți Veste
4TECH

Haina de lucru cu croială sport usoară, buzunare multifunctionale si elemente reflectorizante pentru siguranta sporită. O soluție interesantă este buzunarul la nivelul fermoarului principal, cusăturile moderne pe partea din spate sau elemente reflectorizante pe mâneci și pe partea din spate. Pe lângă pantaloni și bluze, această colecție oferă și pantaloni scurți și veste.

Salopetă de lucru în talie 4TECH Pantaloni de lucru cu bretele 4TECH Bluza de lucru 4TECH Pantaloni scurți de lucru 4TECH
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți
R8ED

Colecție premium care combină funcționalitatea și design excelent. Se caracterizează prin mici detalii, cum ar fi elemente reflectorizante și modele decorative. Cu croiala sa ergonomica, detaliile sofisticate din punct de vedere tehnologic si designul de top, indeplineste cel mai inalt standard de prezentare a companiei. În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât îmbrăcămintea își păstrează proprietățile sale chiar și în condiții de muncă grea. Această colecție reprezintă tendințele moderne în materie de îmbrăcăminte profesională și, în același timp, ține cont de confort. În ofertă avem pantaloni până în talie, cu bretele/pieptar, bluze și pantaloni scurți.

Pantaloni de lucru în talie R8ED Salopetă cu pieptar R8ED Bluză de lucru R8ED Pantaloni scurți de lucru R8ED
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți
NEON

O colecție bine concepută care, datorită croielii sale ergonomice, arată întotdeauna bine și se potrivește perfect. Este fabricată din material de înaltă calitate, foarte rezistent la uzură. Pentru siguranță maximă la locul de muncă, se produce în combinație cu o culoare distinctă de neon și elemente reflectorizante, astfel încât să fiți întotdeauna bine vizibili.

Pantaloni de lucru în talie NEON Salopetă de lucru cu bretele NEON Bluză de lucru NEON Pantaloni de lucru scurți NEON Combinezon de lucru ORION ADRIAN
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți Pantaloni 3/4

 URBAN+

O colecție modernă și de design, cu o formă ergonomică care se adaptează perfect la corp. Părțile tensionate sunt realizate din materialul stretch inovator TABIFLEX®, care garantează o libertate maximă de mișcare chiar și în cele mai solicitante condiții de lucru. În același timp, este extrem de rezistent la abraziune și rupere. Finisajul hidrofug este practic, iar bluza și pantalonii sunt dotate cu fermoar de ventilație.

Pantaloni de salopetă URBAN+ Salopeta cu pieptar URBAN+ Bluză salopetă URBAN+ Pantaloni scurți de lucru URBAN+
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți
SUMMER

Haine de lucru moderne și ușoare, din material plăcut și respirabil care permit circulația aerului și aerisirea transpirației, sunt bune pentru zilele calde de vară. Forma ergonomică le face să se adapteze bine corpului și facilitează libertatea de mișcare în timpul muncii.

Pantaloni de lucru ARDON®SUMMER Salopetă de lucru cu pieptar ARDON SUMMER Bluză de lucru ARDON®SUMMER Pantaloni scurți de lucru ARDON®SUMMER
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți
4XSTRETCH

Colecția 4Xstretch® este realizată dintr-o țesătură specială de bumbac elastic numită Amalytton®. Aceasta a fost dezvoltată cu ajutorul celor mai noi tehnologii de țesere a bumbacului și garantează o experiență de purtare confortabilă și parametri tehnici excelenți. În plus, colecția 4Xstretch® are inserții funcționale realizate din țesătura elastică Tabiflex®, care se întinde în toate direcțiile și este extrem de rezistentă la abraziune și rupere, aducând confort și flexibilitate sporită chiar și în timpul activităților fizice solicitante. Îmbrăcămintea se adaptează perfect la mișcare datorită croielii ergonomice precise 3D slim fit. Materialele inovatoare asigură faptul că hainele sunt flexibile, respirabile și complet funcționale în același timp. Buzunarele multifuncționale spațioase oferă suficient spațiu pentru unelte, telefon mobil și alte obiecte de valoare. Îmbrăcămintea dispune, de asemenea, de accesorii reflectorizante și hi-vis care sporesc vizibilitatea și, astfel, siguranța în condiții de iluminare scăzută. Logo-urile companiei pot fi imprimate și brodate pe aceste haine de lucru.

Pantaloni de lucru 4Xstretch Salopetă cu pieptar 4Xstretch Bluză de lucru 4Xstretch Pantaloni scurți de lucru 4Xstretch
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți

 Producător: CANIS

Compania CANIS SAFETY a.s. a fost înființată în 1993 ca o asociație de două persoane fizice și a devenit o companie pe acțiuni în 2003. Este unul dintre principalii producători, importatori și distribuitori din Republica Cehă de echipamente de protecție a muncii și dispozitive care asigură siguranța și protecția sănătății la locul de muncă. De asemenea, compania își dezvoltă și produce propria gamă de echipamente de agrement și de lucru sub marca CXS. Printre altele este distribuitor al unor mărci europene de prestigiu. Produsele lor sunt de înaltă calitate și la prețuri foarte bune.

Cumpărați salopete de calitate și confortabile de la producătorul Canis safety - Îmbrăcăminte de lucru CXS la prețuri avantajoase.

ORION

Colecția tradițională a acestui producător, care este în continuă îmbunătățire. Pentru siguranță maximă sunt cusute în cusături orificiile reflectorizante. Aceste haine de lucru au o manoperă atentă, cusături duble, mai multe buzunare pe fiecare parte a îmbrăcămintei și o gamă largă de variante de culori. În colecție veți găsi pantaloni până în talie, cu bretele, bluze, pantaloni scurti, vesta si combinezon.

Pantaloni de lucru ORION TEODOR Pantaloni de lucru cu salopetă ORION KRYŠTOF Bluză de lucru ORION OTAKAR Pantaloni scurți de lucru ORION DAVID Combinezon de lucru ORION ADRIAN
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți Combinezon
SIRIUS

Această colecție este formată din două tipuri. Este vorba despre tipul BRIGHTON, care completează materialele negre și gri cu o culoare distinctă galbenă, portocalie sau roșie. Aceste culori nu sunt aici doar pentru revigorare, ci mai ales pentru vizibilitate sporită și, deasemenea pentru siguranță maximă. Tipul SIRIUS este realizat în principal din material gri-negru cu accesorii verzi sau portocalii. Întreaga colecție se caracterizează prin mai multe buzunare multifuncționale pentru a se potrivi fiecărei profesii. În pantaloni pot fi introduse genunchiere.

Colecția Sirius Brighton

Pantaloni de lucru SIRIUS BRIGHTON Pantaloni de lucru cu salopetă SIRIUS BRIGHTON Bluză de salopetă SIRIUS BRIGHTON Pantaloni scurți de lucru SIRIUS BRIGHTON
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți

Colecția Sirius

Pantaloni de lucru SIRIUS NIKOLAS Pantaloni de lucru cu salopetă SIRIUS TRISTAN Bluză de salopetă SIRIUS LUCIUS Pantaloni scurți de lucru SIRIUS ELIAS
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți
CXS LUXY

Această colecție are deja 2 tipuri, clasicul CXS LUXY cu o lungă tradiție oferă multe produse și varietăți de culoare. Hainele de lucru din această colecție sunt realizate din twill de bumbac 100%. Noul tip CXS LUXY BRIGHT este îmbogățit cu dungi reflectorizante, datorită cărora este garantată o vizibilitate suficientă și o siguranță sporită la locul de muncă. Tipul CXS LUXY este format din pantaloni până în talie, cu brătele, bluze, pantaloni scurți și combinezoane. Tipul CXS LUXY BRIGHT conține pantaloni până în talie, cu bretele și bluze.

Pantaloni de lucru CXS LUXY JOSEF Pantaloni de lucru cu salopeta CXS LUXY ROBIN Bluză de salopetă CXS LUXY EDA Pantaloni scurți de lucru pentru bărbați CXS LUXY TOMÁŠ Combinezon de lucru CXS LUXY ROBERT
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți Combinezon
CXS PHOENIX

Colecția acestor șalopete este realizată dintr-un material foarte respirabil, cu greutatea redusă. Datorită acestui fapt, aceste șalopete sunt confortabile chiar și în zilele calde de vară. Le recomandăm nu numai pentru muncă în timpul verii, ci sunt potrivite și pentru spați încălzite pe tot parcursul anului, cu temperaturi mai ridicate.

Pantaloni de lucru CXS PHOENIX CEFEUS Pantaloni cu șalopetă de lucru CXS PHOENIX CRONOS Bluză de salopetă de lucru CXS PHOENIX PERSEUS Pantaloni scurți de lucru CXS PHOENIX ZEFYROS
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți
CXS STRETCH

Această nouă colecție pune cel mai mare accent pe confortul la locul de muncă. Materialul cu adaos de elastan asigură că hainele sunt flexibile, elastice și nu se trag. Permit libera circulatie în aproape orice activitate de lucru. Merită de remarcat culorile moderne combinate cu accesorii negre și galbene, croială confortabilă și buzunarele sofisticate. Această colecție este formată din pantaloni până în talie, cu bretele, bluze și pantaloni scurți. În pantaloni pot fi introduse genunchiere.

Salopetă de lucru talie CXS STRETCH Salopete de lucru cu bretele CXS STRETCH Bluză salopetă CXS STRETCH Pantaloni scurți de lucru CXS STRETCH
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți
CXS NAOS

Colecția de lucru NAOS este confecționată din material elastic în 4 direcții, de înaltă calitate și foarte flexibil, cu un conținut ridicat de nailon, care garantează uscare rapidă. Flexibilitatea, confortul și durabilitatea lor fac ca aceste articole să fie potrivite pentru aproape orice industrie în care libertatea de mișcare este o prioritate. Zonele solicitate sunt întărite cu material CORDURA® certificat.

Pantaloni de lucru CXS NAOS Bluză de lucru CXS NAOS Pantaloni scurți de lucru CXS NAOS
Pantaloni de lucru în talie Bluză de lucru Pantaloni scurți
ALBASTRU CLASIC

Pentru cei care preferă stilul clasic vechi și bun și nu necesită materiale și proprietăți mai specifice, sunt ideale șalopete clasice albastre din bumbac.

Pantaloni de lucru bărbați MIREK Pantaloni de lucru de bărbați cu bretele FRANTA Bluză de lucru pentru bărbați MIREK Set salopetă de bărbați JARDA
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Set salopetă

 

Producător: CERVA

CERVA GROUP este din anul 1991 simbol al siguranței și a confortului la locul de muncă. Elaborează echipamente de protecție la comandă pentru fieare profesie. Îmbracă muncitorii din cap până în picioare, pune accent pe siguranță și confort la comandă fiecărei profesii și este în continuă evoluție. Se străduiește să ofere siguranță maximă și contribuie la protecția celui mai important lucru pe care îl avem - sănătatea umană.

EMERTON

Una dintre cele mai bine vândute colecții realizate de producătorul Cerva, care excelează prin durabilitatea ridicată și croială confortabilă. Este potrivită și pentru condiții de muncă solicitante. Pantalonii au posibilitatea de a introduce genunchiere. În colecție vă puteți alege dintre culorile clasice preferate sau cu design modern de camuflaj. Din această colecție puteți cumpăra și hainele în versiune de iarnă.

Salopetă până în talie EMERTON Salopete cu pieptar EMERTON Bluză de lucru EMERTON Pantaloni scurți de lucru EMERTON Combinezon de lucru EMERTON Combinezon de lucru EMERTON
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți Combinezon Veste

DAYBORO

Hainele de lucru din aceasta colecție sunt confecționate din material flexibil, ceea ce permite confort maxim în orice mișcare. Au o croială modernă iar lungimea pantalonilor poate fi prelungită cu până la 5 cm. Oferim hanorace, jachete softshell și jachete de iarnă în același design.

Salopetă pentru bărbați până în talie DAYBORO Salopetă pentru bărbați cu pieptar DAYBORO Bluză de lucru pentru bărbați DAYBORO Pantaloni scurți de lucru pentru bărbați DAYBORO
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți

STANMORE

Haine de lucru extrem de durabile și confortabile, realizate din bumbac 100%, cu fermoare din metal și butoane. Pentru o mai bună vizibilitate și siguranță au accesorii reflectorizante. În pantaloni pot fi introduse genunchiere.

Șalopete până în talie STANMORE Salopetă cu bretele STANMORE Bluză de lucru STANMORE Pantaloni scurți de lucru STANMORE
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți

NEURUM

Colecție foarte modernă realizată din material flexibil inovator, care garantează confort în orice activitate. Arată grozav datorită croiului îngust și a taliei elastice reduse. În cadrul colecției, vă puteți alege dintre design clasic din seria Classic sau din design modern de camuflaj din seria Camouflage. În această colecție veți găsi și îmbrăcăminte din denim din seria Denim. Această colecție include și pantaloni specifici și pantaloni 3/4 din seria Performance - acesta este realizată dintr-un material special funcțional și extra flexibil.

 

Pantaloni de lucru pentru bărbați NEURUM CLASSIC Bluză de lucru NEURUM CLASSIC Bluză de lucru cu glugă NEURUM CLASSIC Pantaloni scurți de lucru NEURUM CLASSIC
Pantaloni de lucru în talie Bluză de lucru fara glugă Bluză de lucru cu glugă Pantaloni scurți

CREMORNE

Colecția acestor haine de lucru este foarte confortabilă de purtat datorită conținutului ridicat de bumbac. În același timp, hainele sunt respirabile și își păstrează culoarea. Lungimea pantalonilor poate fi prelungită cu până la 5 cm. În această colecție este disponibilă și îmbrăcămintea de iarnă.

Salopete până la talie CREMORNE Salopete cu bretele CREMORNE Bluză de lucru CREMORNE Pantaloni scurți de lucru CREMORNE
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru Pantaloni scurți

FF HANS

Îmbrăcăminte de lucru din bumbac de înaltă calitate, cu un design modern, cu posibilitatea de a introduce genunchiere. Lungimea piciorului poate fi extinsă cu până la 5 cm. 

Pantaloni de lucru pentru bărbați FF HANS Pantaloni de lucru cu pieptar pentru bărbați FF HANS Bluză de lucru pentru bărbați FF HANS
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru

MAX SUMMER

Această colecție de haine de lucru este confecționată din material ușor, 100% bumbac. Acest lucru vă ține confortabili chiar și în zilele mai călduroase sau în spații încălzite. Disponibilă și în varianta pentru femei!

Pantaloni de lucru pentru bărbați MAX SUMMER Salopetă de lucru cu pieptar pentru bărbați MAX SUMMER Bluză de lucru pentru bărbați MAX SUMMER
Pantaloni de lucru în talie Salopete cu pieptar Bluză de lucru

 

 
 

Vă place articolul?
Distribuie-l cu prietenii tăi

Rubrica

Cum să te îmbraci? Sfaturi



Autorul articolului
Monika Bečková Hloušková


Comentarii

Până acum nicio părere


Scrieți comentariu





Articolele, care vă pot interesa 9

Cum lungești durata de viață a hainelor tale?

Cum lungești durata de viață a hainelor tale?

Ți se întâmplă ca hainele noi să nu reziste mult timp? Își pierd culoarea, intră la apă, se întind sau se uzează în alt…

Citește mai multe

Cum cureți petele de roșii

Cum cureți petele de roșii

Roșiile sunt una dintre cele mai populare legume. Vara sunt dulci, parfumate și răcoritoare. Sunt minunate în salate,…

Citește mai multe

Spălat ecologic? Simplu, eficient și blând cu pielea ta

Spălat ecologic? Simplu, eficient și blând cu pielea ta

Poate că v-ați săturat să auziți de detergenți ecologici, dar nu ai avut încă curajul să încerci vreunul. Poate te…

Citește mai multe

Cum să combini culorile hainelor: ghid cromatic

Cum să combini culorile hainelor: ghid cromatic

Iubești să te îmbraci colorat, dar nu ești sigur cum să asortezi piesele pe culori? Avem scris un ghid simplu despre…

Citește mai multe

Cum ne îmbrăcăm când plouă?

Cum ne îmbrăcăm când plouă?

Afară plouă dar tu tot ai de umblat prin ploaie? Ți-e frică că te prinde ploaia și vei merge fleașcă tot drumul?…

Citește mai multe

Cum se poartă fesul?

Cum se poartă fesul?

Fesul este accesoriul tău preferat? Sau dimpotrivă, simți că niciunul nu îți vine bine? Ar putea fi doar o potrivire…

Citește mai multe

Cum te îmbraci în drumeții și natură?

Cum te îmbraci în drumeții și natură?

Pentru plimbări prin natură și drumeții în confort, ai nevoie de haine și încălțăminte de calitate; nu lăsa vremea rea…

Citește mai multe

Îmbrăcăminte fitness pentru sală

Îmbrăcăminte fitness pentru sală

Făcând mișcare, facem ceva pentru sănătatea noastră și, datorită endorfinelor eliberate, și pentru mintea noastră. Ne…

Citește mai multe

Privire de ansamblu a celor mai cunoscute certificate textile

Privire de ansamblu a celor mai cunoscute certificate textile

Sunteți familiarizați cu diferitele certificate, pe care le puteți găsi pe îmbrăcăminte și produse textile? Dacă nu, v…

Citește mai multe