Serviciu clienți
+40 31 630 8768
(Lu-Jo, 9-17)
info@bontis.ro
Cumpărați încă de 299,00 lei
și transportul îl aveți gratuit

Despre noi


Suntem un magazin online cu haine pentru timp liber (casual), pentru publicitate și haine de lucru. În oferta noastră găsești peste 40.000 de produse de calitate pentru femei, bărbați și copii. Livrăm în Cehia, Slovacia, Ungaria și România. Clienții noștri includ utilizatorii finali, companii, școli și instituții.

Încă de la începuturile companiei, obiectivul și misiunea noastră este de a oferi clienților noștri produse de calitate, de care se vor bucura și care se vor ridica la înălțimea așteptărilor. Treptat, îmbunătățim constant magazinul online, încercăm să extindem oferta cu alte produse de calitate, ascultăm feedback-ul vostru, corectăm în funcție de criticile primite și încercăm să facem lucrurile mai bine decât înainte. Nu suntem roboți, suntem oameni. Și suntem aici pentru tine.

Așteptăm cu nerăbdare să te servim.

 

 

2011

2011

La început de toate este ideea de a vinde tricouri cu imprimeu și broderie pentru companii și persoane fizice. Doi prieteni, Ondřej și Tomáš, înființează compania Dual Trade și nu bănuiesc că peste 10 ani vor avea o companie cu o cifră de afaceri de peste 100 milioane CZK fără TVA.

 
2012

2012

Lansăm magazinul online FiremniPotisk.cz și extindem treptat gama noastră cu o ofertă de îmbrăcăminte fără imprimeu. Stabilim cooperarea cu mărcile Adler (Malfini) și Ardon. În septembrie, primim prima comandă, iar Tomáš cu Ondro împachetează marfa acasă și merg cu bicicleta la oficiul poștal. Urmează mutare în primul birou, care este o cabană de grădină.

2013

2013

Înregistrăm noi domenii, în Republica Cehă DobryTextil.cz și în Slovacia Textil-velkoobchod.sk. Învățăm să gestionăm numărul tot mai mare de comenzi.

 
2015

2015

Ne mutăm de la cabană în casă, unde suntem copleșiți de o grămadă de haine și procesarea comenzilor este adesea haos. Configurăm profil pe Facebook.

Domek Dobrý Textil

 
2016

2016

Angajăm primii doi angajați, suntem deja 4. Sărbătorim de peste 1.000 de vizualizări de persoane în magazinul online și în cifra de afaceri depășim limita de 10 milioane fără TVA pe an.

 
2017

2017

Mergem mai departe! Extindem gama cu un nou furnizor Canis. Suntem deja 6. În Republica Cehă și Slovacia trecem la o nouă soluție în vânzarea prin magazinul online. Creștem de la an la an cu 60% și avem cifra de afaceri de 18 milioane CZK fără TVA.

 
2018

2018

Suntem deja 10! Suntem partener cheie al mărcii Adler și primim de la ea certificat de aur. Pentru a treia oară ne mutăm în spațiu mai mare, de data aceasta într-o hală a fabricii cu o suprafață de 900 m2. Dublăm numărul de articole din gamă la 25.000 de variante și extindem oferta noastră cu genți, rucsaci și materiale textile. Oferim un nou mod de transport prin GLS. Avem și profil pe Instagram și cumpărăm domeniul DobryTextil.sk de 2.250 EUR. Reușim să procesăm 31.534 de comenzi pe an și ne apropiem de limita de 30 mil. CZK fără TVA în cifra de afaceri.

2019

2019

Creștem brusc! Din hală ne mutăm într-o altă clădire mai mare și echipa noastră crește la 12 persoane. Ne extindem și lansăm magazinul online în Ungaria. Am procesat 56.154 de comenzi pe an și obținem în cifra de afaceri aproape 50 milioane CZK fără TVA.

Bontis

 

 

 
2020

2020

Lansăm un alt magazin online, de data aceasta în România. Suntem deja 19. Creăm un nou design al magazinul nostru electronic și oferim ambalaje ecologice. La cererea clienților, introducem modul de transport prin Coletăria. Colaborăm cu un nou furnizor de îmbrăcăminte de lucru Červa. În magazinele noastre electronice avem mai mult de 5 milioane de vizualizări și reușim să procesăm 138.685 de comenzi pe an. Are încredere în noi peste 250.000 de clienți mulțumiți și în cifra de afaceri depășim limita de 100 mil. CZK fără TVA.

2021

2021

În ianuarie am sărbătorit a 10-a aniversare! Construim noi depozite, avem propriul nostru brand Bontis și ne aflăm printre cele 50 de companii tehnologice cu cea mai rapidă creștere în Republica Cehă. Peste 400.000 de clienți mulțumiți, iar cifra noastră de afaceri a depășit deja 150 de milioane CZK fără TVA. Procesăm 188 923 de comenzi anual.

 
2022

2022

Suntem deja 31 în echipă! Extindem brandul Bontis. Oferta noastră are peste 40.000 articole! Am fost din nou clasați în primele 50 de companii de e-commerce, cu cea mai rapidă creștere din Cehia. Certificatul Sustainable E-Shop dovedește responsabilitatea noastră față de natură și oameni.

2023

2023

Lansăm shopul Bontis.de în Germania și Austria!

Valorile noastre

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este esențială pentru compania noastră. Și nu numai în dezvoltarea companiei, unde ne bazăm în principal pe noi înșine, suntem autonomi, învățăm și creștem într-un mod controlat, ci și în ceea ce privește respectul pentru planeta noastră. Nu suntem indiferenți față de mediul înconjurător și avem o legătură strânsă cu orașul și regiunea în care activăm.

Inovație

Inovația este motorul succesului nostru. Înțelegem importanța îmbunătățirii și nu ne temem de schimbare. Învățăm conștient, ne adaptăm la noile condiții și suntem pregătiți să profităm de ocazie în ceea ce privește creșterea noastră, cât și de inovația pieței în care operăm.

Fiabilitate

Suntem corecți, atât față de angajații noștri, cât și față de clienții noștri. Ei pot conta pe noi, locul unde vor găsi întotdeauna produse de calitate la un preț rezonabil. Ne ținem de cuvânt și acționăm astfel încât colegii, clienții și partenerii noștri să se poată baza pe noi. Avem încredere în companie, în alți membri ai echipei, dar și în noi înșine, îi ajutăm pe ceilalți și știm că, dacă vom avem nevoie de ajutor, ne vor ajuta și ei.

Satisfacție

Ne bucurăm de satisfacția muncii noastre de calitate. Menținem o cultură organizațională, o atmosferă de familie și o abordare onestă, astfel încât să ne placă să mergem la serviciu, iar acest lucru se reflectă și în satisfacția clienților noștri. Datorită grijii, sortimentului, efortului și abordării noastre, clienții, angajații și partenerii noștri sunt fericiți să poată coopera cu Bontis.