Stimaţi clienţi, cu privire la un număr mărit de comenzi, poate întârzia înmânarea comenzilor cu 1 sau 2 zile. Ne străduim foarte mult, ca să le expediem cât mai repede. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.
Serviciu clienți
+40 31 630 8768
(luni-vineri, 9-17:00)
0 0,00 lei
cu TVA

Despre noi


Suntem un magazin online cu haine pentru timpul liber, pentru publicitate și de lucru. În oferta noastră veți găsi peste 30.000 de produse de calitate pentru femei, bărbați și copii. De la înființarea companiei, oferim și posibilitatea de imprimare și broderie. Livrăm mărfuri în Cehia, Slovacia, Ungaria și România. Clienții noștri includ utilizatorii finali, companii, școli și instituții.


Istoria companiei

Bontis.ro a fost înființat în 2012, atunci încă sub denumirea FiremniPotisk.cz. La început, a existat o idee pentru tricouri de vânzare cu imprimeu și broderie pentru companii, școli, cluburi și persoane fizice. Pe lângă producția personalizată, am decis să lansăm un magazin online și să vindem haine fără imprimeuri. Și astfel, o lună mai târziu, a fost creat un magazin on-line, care oferea câteva tricouri, două tipuri de pulovere, patru tricouri polo, un tip de prosop și prosoape de baie. În primele săptămâni, am ambalat mărfurile acasă pe hol și am pornit cu bicicleta la furnizori.

La două luni de la lansarea magazinului on-line, ne-am mutat în spații mai mari și am extins oferta pentru a include îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte și alți furnizori de materiale textile. Încrederea în noi a crescut și la fel și noi. Am primit colegi noi, ne-am mutat în spații și mai mari, am crescut stocurile și am învățat să ascultăm dorințele clienților.


Actualul Bontis.ro

Este anul 2020 și ne mutăm pentru a treia oară. După 9 ani de funcționare, ne-am cumpărat propriile facilități cu un depozit mai mare, iar echipa noastră a crescut la 14 oameni buni. Livrăm aproximativ 600 de comenzi pe zi din depozit, iar munca noastră bine făcută crește cu o viteză foarte mare.

Oferim mărfuri de la producători cehi și străini. Printre partenerii noștri cheie se numără producția de îmbrăcăminte publicitară și casual Adler, James și Nicholson, MyrtleBeach, Gildan, precum și producția de îmbrăcăminte de lucru și încălțăminte, companiile Ardon și Canis.

Experiența noastră a crescut și odată cu producția personalizată. În prezent, folosim doar cele mai moderne mașini pentru imprimare și broderie. Puteți efectua comenzi cu un volum de câteva mii de piese textile și vă putem livra întreaga comandă în câteva zile.

Încă de la începutul activității noastre, obiectivul și misiunea noastră este de a oferi clienților noștri bunuri de calitate, de care se vor bucura și care se vor ridica la așteptările lor. Cu pași treptați, dorim să îmbunătățim în continuare magazinul online, să extindem oferta cu alte produse de calitate, să ascultăm feedback-ul, să lucrăm cu critici și să încercăm să facem lucrurile mai bine decât înainte. Nu suntem roboți, suntem oameni și suntem aici pentru tine.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu tine.