Dragi clienți, se apropie Crăciunul și, ca în fiecare an, prelungim posibilitatea de a returna cadourile până la sfârșitul lunii ianuarie 2022.
Serviciu clienți
+40 31 630 8768
(luni-vineri, 9-17:00)
0 0,00 lei
cu TVA

Despre noi


Suntem un magazin online cu haine pentru timpul liber, pentru publicitate și de lucru. În oferta noastră veți găsi peste 30.000 de produse de calitate pentru femei, bărbați și copii. Livrăm mărfuri în Cehia, Slovacia, Ungaria și România. Clienții noștri includ utilizatorii finali, companii, școli și instituții.

Încă de la începutul activității noastre, obiectivul și misiunea noastră este de a oferi clienților noștri bunuri de calitate, de care se vor bucura și care se vor ridica la așteptările lor. Cu pași treptați, dorim să îmbunătățim în continuare magazinul online, să extindem oferta cu alte produse de calitate, să ascultăm feedback-ul, să lucrăm cu critici și să încercăm să facem lucrurile mai bine decât înainte. Nu suntem roboți, suntem oameni și suntem aici pentru tine.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu tine.

 

 

2011
2011

La început de toate este ideea de a vinde tricouri cu imprimeu și broderie pentru companii și persoane fizice. Doi prieteni, Ondřej și Tomáš, înființează compania Dual Trade și nu bănuiesc că peste 10 ani vor avea o companie cu o cifră de afaceri de peste 100 milioane CZK fără TVA.

 
2012
2012

Lansăm magazinul online FiremniPotisk.cz și extindem treptat gama noastră cu o ofertă de îmbrăcăminte fără imprimeu. Stabilim cooperarea cu mărcile Adler și Ardon. În septembrie, primim prima comandă, iar Tomáš cu Ondro împachetează marfa acasă și merg cu bicicleta la oficiul poștal. Urmează mutare în primul birou, care este o cabană de grădină.

2013
2013

Înregistrăm noi domenii, în Republica Cehă DobryTextil.cz și în Slovacia Textil-velkoobchod.sk. Învățăm să gestionăm numărul tot mai mare de comenzi.

 
2015
2015

Ne mutăm de la cabană în casă, unde suntem copleșiți de o grămadă de haine și procesarea comenzilor este adesea haos. Configurăm profil pe Facebook.

Domek Dobrý Textil

 
2016
2016

Angajăm primii doi angajați, suntem deja 4. Sărbătorim de peste 1.000 de vizualizări de persoane în magazinul online și în cifra de afaceri depășim limita de 10 milioane fără TVA pe an.

 
2017
2017

Mergem mai departe! Extindem gama cu un nou furnizor Canis. Suntem deja 6. În Republica Cehă și Slovacia trecem la o nouă soluție în vânzarea prin magazinul online. Creștem de la an la an cu 60% și avem cifra de afaceri de 18 milioane CZK fără TVA.

 
2018
2018

Suntem deja 10! Suntem partener cheie al mărcii Adler și primim de la ea certificat de aur. Pentru a treia oară ne mutăm în spațiu mai mare, de data aceasta într-o hală a fabricii cu o suprafață de 900 m2. Dublăm numărul de articole din gamă la 25.000 de variante și extindem oferta noastră cu genți, rucsaci și materiale textile. Oferim un nou mod de transport prin GLS. Avem și profil pe Instagram și cumpărăm domeniul DobryTextil.sk de 2.250 EUR. Reușim să procesăm 31.534 de comenzi pe an și ne apropiem de limita de 30 mil. CZK fără TVA în cifra de afaceri.

2019
2019

Creștem brusc! Din hală ne mutăm într-o altă clădire mai mare și echipa noastră crește la 12 persoane. Ne extindem și lansăm magazinul online în Ungaria. Am procesat 56.154 de comenzi pe an și obținem în cifra de afaceri aproape 50 milioane CZK fără TVA.

 

 
2020
2020

Lansăm un alt magazin online, de data aceasta în România. Suntem deja 19. Creăm un nou design al magazinul nostru electronic și oferim ambalaje ecologice. La cererea clienților, introducem modul de transport prin Coletăria. Colaborăm cu un nou furnizor de îmbrăcăminte de lucru Červa. În magazinele noastre electronice avem mai mult de 5 milioane de vizualizări și reușim să procesăm 138.685 de comenzi pe an. Are încredere în noi peste 250.000 de clienți mulțumiți și în cifra de afaceri depășim limita de 100 mil. CZK fără TVA.

2021
2021

Suntem deja 33. În ianuarie, am sărbătorit cea de-a 10-a aniversare și am început cu „dreptul”!

 

Valorile noastre corporative

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este esențială pentru compania noastră. Și nu numai în dezvoltarea acesteia, unde ne bazăm în principal pe noi înșine, suntem autosuficienți, învățăm și creștem într-un mod controlat, și în ceea ce privește respectul pentru mediul înconjurător. Nu suntem indiferenți față de mediu înconjurător și avem o legătură puternică cu orașul și regiunea în care activăm.

Inovație

Inovația este motorul succesului nostru. Înțelegem importanța îmbunătățirii și nu ne temem de schimbare. Învățăm conștient, ne adaptăm la noile condiții și suntem pregătiți să profităm de ocazie în ceea ce privește creșterea noastră, cât și de inovația pieței în care operăm.

Fiabilitate

Suntem corecți, atât față de angajații noștri, cât și față de clienții noștri. Ei pot conta pe noi, unde vor găsi întotdeauna produse de calitate la un preț rezonabil. Ne ținem de cuvânt și acționăm astfel încât colegii, clienții și partenerii noștri să se poată baza pe noi. Avem încredere în companie, în alți membri ai echipei, dar și în noi înșine, îi ajutăm pe ceilalți și știm că, dacă vom avem nevoie de ajutor, ne vor ajuta ei.

Satisfacție

Merităm satisfacție pentru munca noastră de calitate. Menținem cultura organizațională, atmosferă de familie și o abordare onestă, astfel încât să ne placă să mergem la lucru, iar acest lucru se reflectă și în satisfacția clienților noștri. Datorită grijii, sortimentului, efortului și abordării noastre, clienții, angajații și partenerii noștri sunt fericiți să poată coopera cu Bontis.