Serviciu clienți
+40 31 630 8768
(Lu-Jo, 9-17)
info@bontis.ro

Sfaturi 7. 9. 2021

Vă pricepeți la stilurile de modă?

Stiluri de modă noi și nemuritoare. Tendințele și vremurile moderne indică modul în care ne putem îmbrăca. Unii le urmează, alții nu. Fiecare poate alege stilul cel mai apropiat de personalitatea și caracterul său. Care va fi stilul dvs.?

 

Vă pricepeți la stilurile de modă?Athleisure

Hippie

Hipster

Tomboy

„Vecina tânără“

Preppy

Business

Oversized

Stilul francez

Moda are multe stiluri și forme diferite. Acestea se schimbă adesea în funcție de ultimele tendințe. Am creat pentru dvs., o listă cu cele mai importante stiluri care sunt pe scena modei de ceva timp și încă rămân în centrul atenției. Aceste stiluri sunt simple, originale și le puteți crea cu ușurință din piesele de bază din garderoba dvs.

Athleisure

Athleisure

Acest stil de modă simplu și relaxat, s-a dezvoltat semnificativ în timpul pandemiei. Baza acestuia este confortul și acest lucru a devenit din nou un simbol al acestei perioade. Cum arată de fapt acest stil athleisure? Ar trebui să arătați de parcă tocmai ați fi ieșit din sala de sport. Ideali sunt niște colanți sau pantaloni de trening confortabili, pe care îi puteți completa cu un tricou larg, hanorac și teniși. Dacă din cauza tricoului larg va ieși în evidență sutienul sport, nu contează deloc, dimpotrivă, acest lucru vă va aduce și mai mult zâmbetul. Nu uitați să vă ajustați ținuta athleisure cu un chipiu elegant sau cu o căciulă mai largă.

Nu toată lumea își poate permite să poarte doar haine confortabile, De aceea, din acest stil a evoluat unul mai nou, mai elegant așa-numit athflow. De ce nu și-ar putea permite un confort și oamenii de afaceri, oamenii din birou, avocații sau chiar agenții imobiliari? Este vorba despre o combinație de îmbrăcăminte practică sportivă și confortabilă și eleganță. Ar trebui să vă ofere un confort maxim, menținând în același timp profesionalismul. Puteți excela cu pantaloni largi, salopete largi, cardigane lungi, dar și hanorace largi, pulovere, asortați cu sneakerși eleganți.

Klasické dámské tričko z biobavlny 8007 Dámské tepláky Leisure Čepice z biobavlny MB7113
Tricou clasic de damă - din bumbac organic 8007 Pantaloni damă Leisure Căciulă din bumbac organic MB7113

Hippie

Hippie

Stilul hippie aparține printre cele mai cunoscute stiluri din anii 60. Este ușor de recunoscut, este și aerisit, plăcut și confortabil. Este vorba în primul rând despre o legătură strânsă dintre natură și frumusețe. Aici creativitatea nu are limite. Puteți să vă cumpărați un tricou obișnuit, chiar pentru câțiva lei, și prin ajustări să-l transformați într-o piesă de primă clasă pe care nimeni nu o are. Afară puteți ieși chiar și în rochii largi sau tricouri lungi. Puteți decora totul cu ceva modificări. Se potrivesc și pantaloni largi, fuste lungi și largi, franjuri și vara nu uitați de sandale. Ca și accesoriu pot servi diferite bentițe și flori de păr. Bărbații își pot lăsa barbă. Și un mic sfat la final - cu cât sunt mai multe culori, cu atât mai bine!

Dámské tričko Love Dámské sportovní sandály LILY Čelenka z biobavlny MB7135
Tricou femei Love Sandale sport de damă LILY Bentiță din bumbac organic MB7135

HipsterHipster

Stilul hipster este foarte încrezător și popular mai ales în orașe. Cel mai adesea puteți întâlni acest stil hipster în apropierea cafenelelor mici. Și prin ce se distinge acest stil de îmbrăcăminte? Mai ales prin faptul că înainte de a merge să cumpărați ceva haine noi de marcă, mai bine veți lua ceva piese din second hand sau din dulapul bunicii. Nu este vorba doar de modă, ci întreaga filozofie a păstrării este asociată cu hipsteri. Baza lor sunt blugii strâmți și ideal „rupți” în mai multe locuri. În partea de sus un tricou alb basic și completați ținuta cu o cămașă elegantă în carouri din flanel sau cu un cardigan. La acest stil, sunt la fel de importante precum hainele și accesoriile în sine. Ce trebuie să aveți neapărat este o eșarfă adecvată, o pălărie elegantă sau o căciulă, și ținuta o puteți completa cu ochelari transparenți cu ramă mare. Faptul că nu puteți vedea mai deloc nu este un obstacol - ochelarii se vând și cu lentile clasice. În picioare puneți-vă încălţăminte de gleznă din piele și puteți merge la o cafea din mica dvs. casă modestă.

Pracovní flanelová košile Jonah Pánské tričko Basic Căciulă retro „Zmijovka“ Pánské farmářky CXS kotníkové
Cămașă de lucru din flanelă Jonah Tricou bărbătesc Basic Căciulă retro "Zmijovka" Bocanci tip fermie de gleznă CXS

Tomboy

Tomboy

Acest stil de modă este rezervat exclusiv femeilor, dar care preferă moda masculină. Nu vă simțiți bine în fuste sau rochii? Nu-i o problemă, în stilul tomboy nu veți avea niciodată nevoie de ele. Îmbrăcați-vă în pantaloni, o cămașă, sacou sau blugi, un tricou, hanorac și un șapcă chipiu. Avantajul acestui stil este faptul că hainele îmbrăcate vor fi cu siguranță confortabile. Nu trebuie să vă temeți că veți pierde feminitatea și farmecul. Stilul Tomboy este de foarte bun-gust, în ciuda casualității sale. În plus, are o tendință ușor rebelă, care nu trebuie să fie ceva rău.

Pánské tílko CXS MARKUS Dámská kostkovaná košile JN616 Sportovní boty Prestige MOLEDA SPORT Șapcă trucker cozoroc plat MB6635
Maieu bărbătesc CXS MARKUS Cămașă în carouri pentru femei JN616 Pantofi sport Prestige MOLEDA SPORT Șapcă cu cozoroc plat MB6635

„Vecina tânără“

„Vecina tânără“

Acest stil este cu siguranță printre cele mai populare. Combină simplitatea și unicitatea. Este vorba despre un stil destinat pur femeilor, în care feminitatea și timiditatea sunt combinate. Fata de alături este visul oricărui băiat și un model pentru fiecare fată - o fată ciudată, amuzantă, dar în același timp una obișnuită. Poate conține și unele elemente din stilul rustic sau piese romantice, precum ar fi o rochie florală. Cu siguranță nu veți greși dacă veți alege o pălărie elegantă ca acoperire a capului. Creativitatea poate fi foarte mare aici. Fii tandră, sexy și confortabilă în același timp.

Dámské tričko Dream Dámská mikina Merger Dámské outdoorové boty BLOOM
Tricou damă Dream Hanorac damă Merger Încălțăminte outdoor de damă BLOOM

 

Preppy

Preppy

Acest stil de modă foarte conservator a luat naștere în SUA anilor 50 ca o modalitate de a diferenția studenții universităților de prestigiu de alți studenți. Acest stil este dominat de modele clasice subtile și culori pastelate. Cu siguranță nu alegeți nimic strălucitor, dar dungile și carourile sunt permise. Acest stil de modă este încă popular și atemporal. Vi se vor potrivii puloverele care se deschid, tricouri polo, pantaloni chino, sacouri și cămăși în culori pastelate. Să nu uitați de calitatea materialelor, care în acest caz ar trebui să fie ridicată. La modă este cașmirul, bumbacul sau lâna.

Pánská luxusní košile Diamonds JN670 Pánský bavlněný svetr JN661 Batoh na notebook ECONOMY
Cămașă de lux pentru bărbați Diamonds JN670 Pulover de bumbac pentru bărbați JN661 Rucsac laptop ECONOMY

BusinessBusiness

Moda de business are regulile ei, și cu siguranță nu ar trebui să fie prea lejeră. Omul trebuie să se afișeze cu demnitate și profesionalism. Întotdeauna depinde de locul de muncă pentru care trebuie să vă îmbrăcați. Un avocat corporativ de pe WallStreet și un agent imobiliar dintr-un oraș mic se vor îmbrăca diferit. Moda este împărțită în business formal și business casual. Fiecare stil are propriile elemente esențiale care ar trebui urmate. Baza garderobei pentru bărbați ar trebui să fie un costum de o culoare mai închisă, o cămașă și o cravată. La femei, sunt permise costume de pantaloni, sau fuste și cămăși. Unele locuri de muncă sunt mai tolerante și permit un stil mai casual. Pentru femei sunt suficiente bluze, fuste sau pantaloni, iar pentru bărbați cămăși și pantaloni chino.

Dámská luxusní košile Diamonds JN669
Cămașă de lux pentru femei Diamonds JN669

Oversized

Oversized

În ultima vreme, așa-numitul stil oversized a devenit din ce în ce mai popular. Hainele sunt foarte largi și casuale. Este deosebit de popular mai ales printre studenții tineri, dar se potrivește și celorlalți. Dacă întâlniți oameni în hanorace și tricouri „întinse”, și largi atunci ați dat peste moda oversized. Este cel mai potrivit stil pentru siluete subțiri, femeile cu forme arată în această ținută neformal. La acest stil îmbrăcămintea ar trebui să fie mai presus de orice confortabilă.

Dámská mikina s kapucí z biobavlny 8023 Dámský kabát JN1141 Sapka Single Beanie MB7131 Sportovní boty Prestige MOLEDA SPORT
Hanorac de damă cu glugă din bumbac organic 8023 Palton de femei JN1141 Căciulă Single Beanie MB7131 Pantofi sport Prestige MOLEDA SPORT

Francouzský styl

Stilul francez

Acest stil de modă este un hit nemuritor și niciodată nu ne vom plictisi de el. Francezii știu pur și simplu să se îmbrace corect și știu ce li se potrivește cel mai bine. Nu degeaba Parisul este una dintre capitalele modei. Acest stil conectează feminitatea, varietatea, și elementul îndrăzneț, elegant dar totuși simplu. Pune accentul în special pe minimalism. Vă puteți simți întotdeauna confortabil și singur în el, veți accentua naturalețea dvs. Predomină culorile naturale și decente, care pot fi completate de o culoare mai colorată, precum ar fi roșu. Ținutele sunt create în mod natural, feminine, tandre și relativ conservatoare. Subliniază întotdeauna calitatea materialului și a croiala. Femeile franceze nu poartă niciodată haine cu logo-uri și imprimeuri mari, hainele simple și confortabile fără imprimeuri le sunt suficiente. Cu siguranță nu trebuie să uitați de accesorii precum eșarfe sau pălării. Și domnii se pot îmbrăca ca Francezii - acestea ar trebui să aleagă o combinație între eleganță și casual, dar la fel ca femeile să urmeaze regulile minimalismului.

Dámská košile s tříčtvrtečním rukávem Style Stylová retro čepice MB6231
Cămașă damă cu mâneci trei sfeturi Style Căciulă retro elegantă MB6231
 

Vă place articolul?
Distribuie-l cu prietenii tăi

Rubrica

Sfaturi



Autorul articolului
Monika Bečková Hloušková


Comentarii

Până acum nicio părere


Scrieți comentariu





Articolele, care vă pot interesa 9

Cum lungești durata de viață a hainelor tale?

Cum lungești durata de viață a hainelor tale?

Ți se întâmplă ca hainele noi să nu reziste mult timp? Își pierd culoarea, intră la apă, se întind sau se uzează în alt…

Citește mai multe

Cum cureți petele de roșii

Cum cureți petele de roșii

Roșiile sunt una dintre cele mai populare legume. Vara sunt dulci, parfumate și răcoritoare. Sunt minunate în salate,…

Citește mai multe

Spălat ecologic? Simplu, eficient și blând cu pielea ta

Spălat ecologic? Simplu, eficient și blând cu pielea ta

Poate că v-ați săturat să auziți de detergenți ecologici, dar nu ai avut încă curajul să încerci vreunul. Poate te…

Citește mai multe

Cum să combini culorile hainelor: ghid cromatic

Cum să combini culorile hainelor: ghid cromatic

Iubești să te îmbraci colorat, dar nu ești sigur cum să asortezi piesele pe culori? Avem scris un ghid simplu despre…

Citește mai multe

Cum ne îmbrăcăm când plouă?

Cum ne îmbrăcăm când plouă?

Afară plouă dar tu tot ai de umblat prin ploaie? Ți-e frică că te prinde ploaia și vei merge fleașcă tot drumul?…

Citește mai multe

Cum se poartă fesul?

Cum se poartă fesul?

Fesul este accesoriul tău preferat? Sau dimpotrivă, simți că niciunul nu îți vine bine? Ar putea fi doar o potrivire…

Citește mai multe

Cum te îmbraci în drumeții și natură?

Cum te îmbraci în drumeții și natură?

Pentru plimbări prin natură și drumeții în confort, ai nevoie de haine și încălțăminte de calitate; nu lăsa vremea rea…

Citește mai multe

Îmbrăcăminte fitness pentru sală

Îmbrăcăminte fitness pentru sală

Făcând mișcare, facem ceva pentru sănătatea noastră și, datorită endorfinelor eliberate, și pentru mintea noastră. Ne…

Citește mai multe

Privire de ansamblu a celor mai cunoscute certificate textile

Privire de ansamblu a celor mai cunoscute certificate textile

Sunteți familiarizați cu diferitele certificate, pe care le puteți găsi pe îmbrăcăminte și produse textile? Dacă nu, v…

Citește mai multe