Serviciu clienți
+40 31 630 8768
(luni-vineri, 9-17:00)
0 0,00 lei
cu TVA

Consiliere 12. 9. 2016

Cum să alegeți tricoul potrivit?

Cum să alegeți tricoul potrivit?Ați fost vreodată lipsit de idei în alegerea tricoului potrivit? V-ați întrebat în funcție de ce să vă alegeți? Cum să cunoașteți calitatea sau cum să determinați corect dimensiunea? Acest articol vă poate ajuta la următoarea achiziție.


În primul rând, desigur, trebuie să determinați pentru ce vă va servi tricoul. Dacă sunteți în căutare de haine de zi sau pentru sport.

  1. Anotimp
  2. Greutate
  3. Material
  4. Mărime
  5. Culoare
  6. Croială
  7. Imprimare

Primăvară, vară, toamnă, iarnă…

Dacă sunteți în căutarea unor tricouri moderne pentru timp liber, este necesar să țineți cont de sezonul în care le veți îmbrăca. Este clar că vara nu veți avea nevoie de un tricou cald cu mâneci lungi și, dimpotrivă, iarna, dacă vă îmbrăcați doar un maiou ușoar, nu vă va încălzi. La noi veți găsi o gamă largă de toate tipurile de tricouri, indiferent de lungimea mânecilor pe care le preferați.

De ce trebuie să știu greutatea?

Când vă decideți trebuie să luați în considerare și greutatea. Mulți oameni nu știu ce să-și imagineze sub acest termen. Pe scurt, este vorba despre greutatea unui anumit material textil transformat în metru pătrat. Aceasta înseamnă că dacă greutatea declarată a materialului este de ex. 150 g/m2, un pătrat de țesătură cu o latură de 1m cântărește 150g. Se poate spune că cu cât greutatea este mai mică, cu atât tricolul este mai ușor și mai transparent. Dimpotrivă, o greutate mai mare, tricoul va fi mai ferm, mai cald și va ține mai bine forma. Cu toate acestea, nu se poate spune că o greutate mai mare înseamnă neapărat calitatea superioară. Depinde întotdeauna de materialele utilizate și de design.

Materiale

Materialele din care este confecționat tricoul determină caracterul acestuia și pot fi fie naturale sau sintetice.

Bumbac – este un material natural durabil, confortabil de purtat, iar hainele din bumbac se spală și se calcă bine. Dar nu este foarte elastic și se șifonează ușor.

  • Bumbac Bio - este perfect pentru oricine, cărora le pasă de mediu. Proprietățile sunt aceleași ca și în cazul bumbacului clasic. Cumpărați-vă tricou de calitate de bumbac organic.

Poliester – Poliester - este o fibră fabricată sintetică. Arată ca mătasea, absoarbe puțină umezeală și se usucă rapid. Din acest motiv, este materialul optim pentru îmbrăcămintea sport. Avem tricouri sport - toate culorile și croielile.

Elastan – este o fibră sintetică și conținutul său în țesătură garantează că poate fi „elastică” și hainele sunt mai înfășurate în jurul corpului.

Viscoză – este naturală, dar provine din producția industrială și se mai numește „mătase artificială”. Hainele făcute din viscoză sunt plăcute la atingere, ferme, absorbante și reci.

Majoritatea hainelor sunt realizate prin combinarea acestor materiale pentru a crea proprietățile dorite (să nu se șifoneze, să reziste, să fie mai ușoare, să se usucă rapid). La tricourile sport se folosește o greutate redusă și material din poliester, care este mai potrivit în acest scop, deoarece elimină mai bine transpirația de pe corp și se usucă rapid.

Măsurați de două ori, cumpărați o dată

Un alt factor pe care nu trebuie să-l uităm este mărimea corectă a tricoului. Mărimile variază de la cele mai mici XS până la cele mai mari tricouri 5XL. Dimensiunile speciale sunt pentru tricourile pentru copii, unde dimensiunea este egală cu aproximativ înălțimea copilului în centimetri.

Dacă doriți ca tricoul să vă prinde bine, trebuie să cunoșteți mărimea Dvs. și mărimea tricoului. Când dimensiunile tricourilor sunt date ca lățime și înălțime și Dvs. ați măsurat circumferința, atunci circumferința lățimii se înmulțește cu două. În ceea ce privește tricourile cu mânecă lungă este indicată și lungimea mânecii.

Cum să alegeți tricoul potrivit?

Distingeți culorile

Când vine vorba de alegerea culorilor, situația nu este atât de simplă pe cât ar putea părea la prima vedere. Nu este albastru închis, ca albastru închis, în ofertă avem și albastru regal, albastru regal închis și bleumarin. Vă rugăm să fiți atenți la culoarea cu același nume poate diferi de la un producător la altul. Dacă doriți să fiți siguri că tricourile dvs. vor avea aceeași culoare (de exemplu, pentru bărbați și femei), vă recomandăm să vă orientați în funcție de producător sau să alegeți întotdeauna tricouri din aceeași gamă (Origin, Resist, Classic new, Basic, Fantasy etc.). De asemenea, vă puteți cumpăra și tricouri ieftine - o gamă largă de culori.

Pe gât sau cu decolteu?

Să vă prinde bine, ar trebui să vă gândiți la tipul de decolteu. Pentru unii, va fi suficient guler clasic rotund, dar altcineva își poate alege, de exemplu, pentru a accentua silueta și alte tipuri, cum ar fi decolteu bărcuță sau decolteu în V.

Îmbunătățiri

Și odată ce v-ați ales tricoul perfect, puteți să vă alegeți de la noi un imprimeu pe acesta sau broderie creată exact după cerințele dvs. Cumpărați-vă de exemplu, un tricou bleumarin - Pentru pirați și căpitanii. Alegeți-vă material promoțional - Vă vom îmbrăca pe dumneavoastră și pe compania d-voastră.

Pentru produs vă recomandăm 5

DISPONIBIL luni 11. 7. la d-voastră
27,27 lei
Detailu
Cel mai vândut
Singuri îmbrăcăm
Elastic
Top femei Triumph

DISPONIBIL luni 11. 7. la d-voastră
41,36 lei
Detailu
Singuri purtăm
A se spăla până în 95 °C
Tricou pentru bărbați Resist

PÂNĂ ÎN 3-4 ZILE marți 12. 7. la d-voastră
48,41 lei
Detailu
Singuri îmbrăcăm
Gramaj mai mare
Elastic
Tricou pentru femei cu mânecă lungă Slim

DISPONIBIL luni 11. 7. la d-voastră
56,82 lei
Detailu

PÂNĂ ÎN 3-4 ZILE marți 12. 7. la d-voastră
53,86 lei
Detailu

Vă place articolul?
Distribuie-l cu prietenii tăi

Rubrica

ConsiliereAutorul articolului
Monika Bečková Hloušková


Comentarii

Până acum nicio părere


Scrieți comentariu

Articolele, care vă pot interesa 9

Imbracaminte ciclism

Imbracaminte ciclism

Ciclismul este unul dintre cele mai populare activități sportive. Cursa pe bicicletă vă va menține într-o condiție…

Citește mai multe

Cum să eliminați petele de cireșe

Cum să eliminați petele de cireșe

Cui nu i-ar plăcea cireșele? Nu doar că au un gust grozav, dar sunt și pline de vitamine și minerale, ne ajută să…

Citește mai multe

Cum să alegeți branțuri pentru pantofi?

Cum să alegeți branțuri pentru pantofi?

Încălțămintea de calitate și confortabilă este baza. Cu toate acestea, de multe ori nu este suficient să vă mențineți…

Citește mai multe

Cum să îndepărtezi lacul de unghii de pe îmbrăcăminte

Cum să îndepărtezi lacul de unghii de pe îmbrăcăminte

Unghiile îngrijite și revopsite cu o culoare preferată sau cu un lac transparent sunt cu siguranță un decor care…

Citește mai multe

Cum să alegeți îmbrăcămintea de lucru potrivită?

Cum să alegeți îmbrăcămintea de lucru potrivită?

Fie că sunteți un maistru de-al casei sau un muncitor profesionist care lucrează într-o operațiune solicitantă, veți…

Citește mai multe

Cum să eliminați slime de pe haine?

Cum să eliminați slime de pe haine?

Slime este un hit printre copii de ceva vreme. Dar chiar dacă este jucăria preferată a copiilor adesea reprezintă un…

Citește mai multe

5 costume de Halloween pentru ultimul moment

5 costume de Halloween pentru ultimul moment

Mergeți la o petrecere de Halloween și nu vreți să vă cumpărați, închiriați sau să vă faceți costume costisitoare? Nici…

Citește mai multe

Vă pricepeți la stilurile de modă?

Vă pricepeți la stilurile de modă?

Stiluri de modă noi și nemuritoare. Tendințele și vremurile moderne indică modul în care ne putem îmbrăca. Unii le…

Citește mai multe

Două generații, un outfit

Două generații, un outfit

Aveți impresia că mama și fiica nu pot purta haine la fel? Vom încerca să vă convingem contrariul. Există o mulțime de…

Citește mai multe