Serviciu clienți
+40 31 630 8768
(Lu-Jo, 9-17)
info@bontis.ro
Pentru această achiziție, obțineți
TRANSPORT GRATUIT

Sfaturi 12. 9. 2016

Cum să alegeți tricoul potrivit?

Cum să alegeți tricoul potrivit?Ați fost vreodată lipsit de idei în alegerea tricoului potrivit? V-ați întrebat în funcție de ce să vă alegeți? Cum să cunoașteți calitatea sau cum să determinați corect dimensiunea? Acest articol vă poate ajuta la următoarea achiziție.


În primul rând, desigur, trebuie să determinați pentru ce vă va servi tricoul. Dacă sunteți în căutare de haine de zi sau pentru sport.

  1. Anotimp
  2. Greutate
  3. Material
  4. Mărime
  5. Culoare
  6. Croială
  7. Imprimare

Primăvară, vară, toamnă, iarnă…

Dacă sunteți în căutarea unor tricouri moderne pentru timp liber, este necesar să țineți cont de sezonul în care le veți îmbrăca. Este clar că vara nu veți avea nevoie de un tricou cald cu mâneci lungi și, dimpotrivă, iarna, dacă vă îmbrăcați doar un maiou ușoar, nu vă va încălzi. La noi veți găsi o gamă largă de toate tipurile de tricouri, indiferent de lungimea mânecilor pe care le preferați.

De ce trebuie să știu greutatea?

Când vă decideți trebuie să luați în considerare și greutatea. Mulți oameni nu știu ce să-și imagineze sub acest termen. Pe scurt, este vorba despre greutatea unui anumit material textil transformat în metru pătrat. Aceasta înseamnă că dacă greutatea declarată a materialului este de ex. 150 g/m2, un pătrat de țesătură cu o latură de 1m cântărește 150g. Se poate spune că cu cât greutatea este mai mică, cu atât tricolul este mai ușor și mai transparent. Dimpotrivă, o greutate mai mare, tricoul va fi mai ferm, mai cald și va ține mai bine forma. Cu toate acestea, nu se poate spune că o greutate mai mare înseamnă neapărat calitatea superioară. Depinde întotdeauna de materialele utilizate și de design.

Materiale

Materialele din care este confecționat tricoul determină caracterul acestuia și pot fi fie naturale sau sintetice.

Bumbac – este un material natural durabil, confortabil de purtat, iar hainele din bumbac se spală și se calcă bine. Dar nu este foarte elastic și se șifonează ușor.

  • Bumbac Bio - este perfect pentru oricine, cărora le pasă de mediu. Proprietățile sunt aceleași ca și în cazul bumbacului clasic. Cumpărați-vă tricou de calitate de bumbac organic.

Poliester – Poliester - este o fibră fabricată sintetică. Arată ca mătasea, absoarbe puțină umezeală și se usucă rapid. Din acest motiv, este materialul optim pentru îmbrăcămintea sport. Avem tricouri sport - toate culorile și croielile.

Elastan – este o fibră sintetică și conținutul său în țesătură garantează că poate fi „elastică” și hainele sunt mai înfășurate în jurul corpului.

Viscoză – este naturală, dar provine din producția industrială și se mai numește „mătase artificială”. Hainele făcute din viscoză sunt plăcute la atingere, ferme, absorbante și reci.

Majoritatea hainelor sunt realizate prin combinarea acestor materiale pentru a crea proprietățile dorite (să nu se șifoneze, să reziste, să fie mai ușoare, să se usucă rapid). La tricourile sport se folosește o greutate redusă și material din poliester, care este mai potrivit în acest scop, deoarece elimină mai bine transpirația de pe corp și se usucă rapid.

Măsurați de două ori, cumpărați o dată

Un alt factor pe care nu trebuie să-l uităm este mărimea corectă a tricoului. Mărimile variază de la cele mai mici XS până la cele mai mari tricouri 5XL. Dimensiunile speciale sunt pentru tricourile pentru copii, unde dimensiunea este egală cu aproximativ înălțimea copilului în centimetri.

Dacă doriți ca tricoul să vă prinde bine, trebuie să cunoșteți mărimea Dvs. și mărimea tricoului. Când dimensiunile tricourilor sunt date ca lățime și înălțime și Dvs. ați măsurat circumferința, atunci circumferința lățimii se înmulțește cu două. În ceea ce privește tricourile cu mânecă lungă este indicată și lungimea mânecii.

Cum să alegeți tricoul potrivit?

Distingeți culorile

Când vine vorba de alegerea culorilor, situația nu este atât de simplă pe cât ar putea părea la prima vedere. Nu este albastru închis, ca albastru închis, în ofertă avem și albastru regal, albastru regal închis și bleumarin. Vă rugăm să fiți atenți la culoarea cu același nume poate diferi de la un producător la altul. Dacă doriți să fiți siguri că tricourile dvs. vor avea aceeași culoare (de exemplu, pentru bărbați și femei), vă recomandăm să vă orientați în funcție de producător sau să alegeți întotdeauna tricouri din aceeași gamă (Origin, Resist, Classic new, Basic, Fantasy etc.). De asemenea, vă puteți cumpăra și tricouri ieftine - o gamă largă de culori.

Pe gât sau cu decolteu?

Să vă prinde bine, ar trebui să vă gândiți la tipul de decolteu. Pentru unii, va fi suficient guler clasic rotund, dar altcineva își poate alege, de exemplu, pentru a accentua silueta și alte tipuri, cum ar fi decolteu bărcuță sau decolteu în V.

Îmbunătățiri

Și odată ce v-ați ales tricoul perfect, puteți să vă alegeți de la noi un imprimeu pe acesta sau broderie creată exact după cerințele dvs. Cumpărați-vă de exemplu, un tricou bleumarin - Pentru pirați și căpitanii. Alegeți-vă material promoțional - Vă vom îmbrăca pe dumneavoastră și pe compania d-voastră.

Pentru produs vă recomandăm 5

DISPONIBIL joi 2. 5. la tine
28,57 lei
DETALII
Recomandări
Recomandarea noastră
Elastic

DISPONIBIL joi 2. 5. la tine
41,02 lei
DETALII
Recomandarea noastră
Spălare până în 95 °C

DISPONIBIL joi 2. 5. la tine
52,04 lei
DETALII
Recomandarea noastră
Gramaj mare
Elastic

DISPONIBIL joi 2. 5. la tine
56,33 lei
DETALII

DISPONIBIL joi 2. 5. la tine
51,43 lei
DETALII

Vă place articolul?
Distribuie-l cu prietenii tăi

Rubrica

Sfaturi



Autorul articolului
Monika Bečková Hloušková


Comentarii

Până acum nicio părere


Scrieți comentariu





Articolele, care vă pot interesa 9

Cum lungești durata de viață a hainelor tale?

Cum lungești durata de viață a hainelor tale?

Ți se întâmplă ca hainele noi să nu reziste mult timp? Își pierd culoarea, intră la apă, se întind sau se uzează în alt…

Citește mai multe

Cum cureți petele de roșii

Cum cureți petele de roșii

Roșiile sunt una dintre cele mai populare legume. Vara sunt dulci, parfumate și răcoritoare. Sunt minunate în salate,…

Citește mai multe

Spălat ecologic? Simplu, eficient și blând cu pielea ta

Spălat ecologic? Simplu, eficient și blând cu pielea ta

Poate că v-ați săturat să auziți de detergenți ecologici, dar nu ai avut încă curajul să încerci vreunul. Poate te…

Citește mai multe

Cum să combini culorile hainelor: ghid cromatic

Cum să combini culorile hainelor: ghid cromatic

Iubești să te îmbraci colorat, dar nu ești sigur cum să asortezi piesele pe culori? Avem scris un ghid simplu despre…

Citește mai multe

Cum ne îmbrăcăm când plouă?

Cum ne îmbrăcăm când plouă?

Afară plouă dar tu tot ai de umblat prin ploaie? Ți-e frică că te prinde ploaia și vei merge fleașcă tot drumul?…

Citește mai multe

Cum se poartă fesul?

Cum se poartă fesul?

Fesul este accesoriul tău preferat? Sau dimpotrivă, simți că niciunul nu îți vine bine? Ar putea fi doar o potrivire…

Citește mai multe

Cum te îmbraci în drumeții și natură?

Cum te îmbraci în drumeții și natură?

Pentru plimbări prin natură și drumeții în confort, ai nevoie de haine și încălțăminte de calitate; nu lăsa vremea rea…

Citește mai multe

Îmbrăcăminte fitness pentru sală

Îmbrăcăminte fitness pentru sală

Făcând mișcare, facem ceva pentru sănătatea noastră și, datorită endorfinelor eliberate, și pentru mintea noastră. Ne…

Citește mai multe

Privire de ansamblu a celor mai cunoscute certificate textile

Privire de ansamblu a celor mai cunoscute certificate textile

Sunteți familiarizați cu diferitele certificate, pe care le puteți găsi pe îmbrăcăminte și produse textile? Dacă nu, v…

Citește mai multe