Serviciu clienți
+40 31 630 8768
(Lu-Jo, 9-17)
info@bontis.ro

Sfaturi 19. 8. 2022

Cum arată moda tânără nu doar pentru Generația Z?

Persoanele tinere pot purta aproapre orice. Nu există limite ale imaginației în îmbrăcare și practic nu există bariere la vârste fragede. Care sunt tendințele din acest an în ceea ce privește îmbrăcămintea nu numai pentru Generația Z?


Moda tânărăModa sustenabilă este esențială

Moda pentru fete

Moda pentru băieți

Pălării din bumbac pentru fiecare ținută

 

Trebuie adăugat că stilul modern este important, dar calitatea și sustenabilitatea joacă un rol important în rândul tinerilor. Acest lucru este absolut adevărat și noi suntem de acord. Tinerii preferă să investească în piese de calitate superioară realizate din materiale naturale sau reciclate și nu sunt străini de responsabilitatea socială în producție, așa că pot lua în considerare certificate precum Fairtrade. În acest sens, ar putea inspira și alte generații.

În general, revine la modă stilul colorat care îndeamnă la curaj și individualitate. Dungile sunt și ele la modă. Jachetele de piele, care pot fi simple sau decorate cu ținte, revin la modă. Culoarea anului din acest an este „very peri ”, care este universal combinabilă și potrivită.

 

Și ce îmbrăcăminte să alegem?

Îmbrăcăminte FairTrade, bumbac organic și materiale reciclate – pur și simplu Modă sustenabilă - articole eco/bio.

 

Modă sustenabilă

Nu încarcă inutil mediul înconjurător, este realizată din materiale naturale sau reciclate și nu neglijează responsabilitatea socială în timpul producției. Puteți fi sigur că angajații care cos aceste haine au drepturile lor și nu sunt sclavi. Dacă vă pasă cu adevărat de natură și oameni, începeți să căutați certificate pe hainele dvs.

Moda durabilă

Moda pentru fete

Fustele mini, blugii cu talie joasă și chiar „blugi tip clopot” revin și ele la modă. Toate acestea se potrivesc bine cu topuri colorate, care pot fi simple sau decorate cu motive pentru copii - cu imagini desenate sau animale. Crop topuri, tricourile oversize, hanoracele și rochiile sunt, de asemenea sunt în tendințe. Culorile îndrăznețe sunt deosebit de populare în acest an.

Moda oversize este încă în vogă. Hainele apoi puteți însufleții cu diverse accesorii care completează aspectul general.

 

Crop topuri și hanorace crop top

Se potrivesc bine cu pantalonii, pantalonii scurți și fustele cu talie înaltă și sunt, de asemenea, excelente pentru antrenament. Arată proaspăt, tineresc și deasemenea sunt confortabile în același timp.

Topuri Crop top

 

Rochii și fuste

Cele mai confortabile haine de vară sunt rochiile și fustele. Fuste pentru sport și timp liber, rochii lejere cu o notă de eleganță. Materiale plăcute si o selectie largă de culori și croieli diferite pentru un stil personal unic.

Rochii & Fustă

 

Colanți

Colanții deja de mult timp nu mai sunt destinate doar pentru sport. În colanți moderni puteți merge în oraș. Se potrivesc bine cu tricouri lungi sau hanorace. Ba chiar și colanți simple din bumbac sunt excelente.

Colanți

 

Tricouri

Sunt la modă indiferent de vârstă, dar cu siguranță fac parte din moda tinerească. Se combină perfect cu alte piese vestimentare, motiv pentru care nu sunt niciodată destui. O selecție largă de culori este baza care va aprecia fiecare femeie, fată sau domnișoară.

Tricouri

 

Moda pentru băieți

Pentru băieți, sunt la modă în acest an pantalonii scurți din denim, set de trening din două piese și în special pălăriile din bumbac. Ca și în cazul fetelor, accentul se pune pe calitatea materialului și sustenabilitate. Pantalonii scurți din bumbac, toate stilurile de tricouri și seturile din două piese sunt pur și simplu o necesitate. Cămășile colorate cu motive și modele îndrăznețe revin și ele la modă.

 

Tricouri prelungite

Tricourile prelungite sunt populare de câțiva ani și situația nu este diferită nici acum. Sunt nu doar foarte confortabile, ci și practice. Nu se suflecă și arată excelent. Arată perfect în combinație cu blugi, dar se potrivesc bine și cu moda lejeră, sportivă sub forma pantalonilor de trening moderni.

Tricouri prelungite

 

Hanorace

Hanoracele nu se vor demoda niciodată, la alegere aveți un număr mare de croieli, materiale și culori. Se pot combina cu orice tip de îmbrăcăminte, sunt călduroase și compacte, așa că nu este o problemă să le luați cu dvs. în rucsac.

Hanorace

 

Cămăși colorate

Elegante și lejere - ambele aceste lucruri sunt combinate în cămăși care pot fi în culori vii, denim, flanel sau multicolore cu model. Sunt ideale pentru orice tânăr care vrea să strălucească în societate.

Cămăși colorate

 

Îmbrăcăminte sport

Confort - un cuvânt care descrie tot ce trebuie să știți despre îmbrăcămintea sport. Nu contează dacă vă alegeți pantaloni scurți de trening, pantaloni de trening slim fit care pun o să vă evidențiază silueta sau pantaloni de trening cu croială clasică. În toate o să vă simți excelent în, iar cine se simte excelent arată excelent. Pantalonii de trening pot fi combinați cu multe piese elegante, astfel încât nu trebuie să arătați de parcă tocmai v-ați întors de la sală.

Pantaloni de trening & Pantaloni scurți

 

Pălării din bumbac

Sunt un accesoriu de bază absolut al garderobei generației Z în anul 2022 și sunt preferate mai ales de secțiunea masculină, dar le poartă și secțiunea feminină. A primit denumirea în engleză „bucket hat” și nu poate lipsi la nici o ținută.

Bucket hat

 

 
 

Vă place articolul?
Distribuie-l cu prietenii tăi

Rubrica

Sfaturi



Autorul articolului
Monika Bečková Hloušková


Comentarii

Până acum nicio părere


Scrieți comentariu





Articolele, care vă pot interesa 9

Cum lungești durata de viață a hainelor tale?

Cum lungești durata de viață a hainelor tale?

Ți se întâmplă ca hainele noi să nu reziste mult timp? Își pierd culoarea, intră la apă, se întind sau se uzează în alt…

Citește mai multe

Cum cureți petele de roșii

Cum cureți petele de roșii

Roșiile sunt una dintre cele mai populare legume. Vara sunt dulci, parfumate și răcoritoare. Sunt minunate în salate,…

Citește mai multe

Spălat ecologic? Simplu, eficient și blând cu pielea ta

Spălat ecologic? Simplu, eficient și blând cu pielea ta

Poate că v-ați săturat să auziți de detergenți ecologici, dar nu ai avut încă curajul să încerci vreunul. Poate te…

Citește mai multe

Cum să combini culorile hainelor: ghid cromatic

Cum să combini culorile hainelor: ghid cromatic

Iubești să te îmbraci colorat, dar nu ești sigur cum să asortezi piesele pe culori? Avem scris un ghid simplu despre…

Citește mai multe

Cum ne îmbrăcăm când plouă?

Cum ne îmbrăcăm când plouă?

Afară plouă dar tu tot ai de umblat prin ploaie? Ți-e frică că te prinde ploaia și vei merge fleașcă tot drumul?…

Citește mai multe

Cum se poartă fesul?

Cum se poartă fesul?

Fesul este accesoriul tău preferat? Sau dimpotrivă, simți că niciunul nu îți vine bine? Ar putea fi doar o potrivire…

Citește mai multe

Cum te îmbraci în drumeții și natură?

Cum te îmbraci în drumeții și natură?

Pentru plimbări prin natură și drumeții în confort, ai nevoie de haine și încălțăminte de calitate; nu lăsa vremea rea…

Citește mai multe

Îmbrăcăminte fitness pentru sală

Îmbrăcăminte fitness pentru sală

Făcând mișcare, facem ceva pentru sănătatea noastră și, datorită endorfinelor eliberate, și pentru mintea noastră. Ne…

Citește mai multe

Privire de ansamblu a celor mai cunoscute certificate textile

Privire de ansamblu a celor mai cunoscute certificate textile

Sunteți familiarizați cu diferitele certificate, pe care le puteți găsi pe îmbrăcăminte și produse textile? Dacă nu, v…

Citește mai multe