Dragi clienți, se apropie Crăciunul și, ca în fiecare an, prelungim posibilitatea de a returna cadourile până la sfârșitul lunii ianuarie 2022.
Serviciu clienți
+40 31 630 8768
(luni-vineri, 9-17:00)
0 0,00 lei
cu TVA
Codul produsului: 953

Halat de baie Bamboo Bathrobe Albă

Halat de baie din fibră de bambus în stil unisex - potrivit pentru femei și bărbați. Plăcut la atingere și foarte absorbant. Guler  tip kimono cu fire din satin întrețesut la margine. Halatul de baie are cusături decorative la capetele mânecilor, două buzunare, cordon și etichetă care se poate…

Afișează mai multe

  • Alegeți culoarea
Alegeți mărimea
Până în 3-4 zile miercuri 3. 11. la d-voastră Opțiuni de transport
350,00 lei 289,26 lei fără TVA
- +
Întrebări despre produs
+40 31 630 8768
(luni-vineri, 9-17:00)
Descriere și Parametri

Descrierea produsului

Halat de baie din fibră de bambus în stil unisex - potrivit pentru femei și bărbați. Plăcut la atingere și foarte absorbant. Guler  tip kimono cu fire din satin întrețesut la margine. Halatul de baie are cusături decorative la capetele mânecilor, două buzunare, cordon și etichetă care se poate folosi ca și agățătoare. Potrivit pentru broderie. Fabricat cu gramajul  450 g / m2.

Material: 70% bambus, 30% bumbac, frotir.

De ce să vă cumpărați halat de baie din bambus?

Fibra de bambus are proprietăți antibacteriene și antifungice. Halatul de baie din fibră de bambus este mai de calitate, mai puternic și are o absorbție de 3 ori mai mare decât bumbacul. Atunci când spălați halatul de baie, nu vă recomandăm utilizarea balsamului de rufe pentru a nu reduce absorbția halatului. Simbolurile de îngrijire pot fi găsite pe eticheta halatului de baie.

Producătorul acestui halat de baie Adler deține certificatul OEKO-TEX STANDARD 100, care atestă calitatea produselor care sunt fabricate din materiale ce nu dăunează în niciun fel sănătății.


Toleranță de mărimi până la +/- 5%.

Tabelul de mărimi

Toleranță de mărimi până la +/- 5%.

Halat de baie Bamboo Bathrobe

mărimea lungimea lățimea (1/2 circumferinței) lungimea mănecii
S 120 cm 62 cm 58 cm
L 130 cm 66 cm 64 cm

Produsul este inclus în categorii


Parametri

Producătorul Adler (MALFINI)
Colecție Malfini Premium
Culoarea albă
Sex Masculin, Feminin
Material 70% bambus / 30% bumbac
Gramaj 450 g/m2
Potrivit pentru imprimare nu
Anotimpurile anului primăvara, vara, toamna, iarna

Îngrijirea produsului

Spălare -  temperatura maximă a apei 40 °C Spălare - temperatura maximă a apei 40 °C Albire - albirea nu este permisă Albire - albirea nu este permisă Uscarea - uscarea permisă  în mașina de uscat rufe la temperaturi minime Uscarea - uscarea permisă în mașina de uscat rufe la temperaturi minime Călcare - permis a se călca la temperaturi medii până la  150 °C Călcare - permis a se călca la temperaturi medii până la 150 °C Curățire profesională -curățire uscată Curățire profesională -curățire uscată

Produsele asemănătoare 1

Produsele asemănătoare 1

Durabilitate
Halat de baie din bumbac organic pentru femei MB447

DISPONIBIL luni 1. 11. la d-voastră
221,14 lei
Detailu